Hemstäd

Effektiv hemstädning på dina villkor

Vill du skapa mer utrymme i din vardag? Atlas Servicetjänster är här för att underlätta för dig. Vi förstår vikten av att ha ett välstädat hem utan att behöva kompromissa med trygghet och kvalitet. Med våra pålitliga städningstjänster kan du luta dig tillbaka och låta oss ta hand om allt.

Varje månad assisterar vi redan en betydande mängd kunder med deras städbehov, och vi vet precis vad som krävs för att leverera ett resultat som imponerar. Genom att delegera hemstädningen till oss frigör du värdefull tid som du kan ägna åt det som verkligen betyder mest för dig.

Ditt hem och dina önskemål

På Atlas Servicetjänster är kunden alltid i centrum av vår verksamhet. Vi lyssnar noga på dina önskemål och behov för att skräddarsy varje hemstädning efter dina preferenser. Oavsett om du behöver en regelbunden städservice eller en mer flexibel planering, är vi här för att anpassa oss efter dig.

Vi erbjuder möjligheten att boka ett löpande schema som passar just dig, så att vi kan komma så ofta som du behöver det. Med Atlas Servicetjänster kan du känna dig trygg i att ditt hem behandlas med den största respekt och att din trygghet alltid sätts främst.

Du får kvalificerad hem-städning från vår väletablerade firma

Vår städfirma har lång erfarenhet av hemstädning och kunskapen att kunna städa både effektivt och noggrant. Vi kan ta oss an allt från små lägenheter till stora villor och allt däremellan. Vi vet vilka metoder och material som passar i olika sammanhang och ser till att det blir skinande rent.

Så bokar du in en hem-städning

När du kontaktar oss börjar vi med att se över dina behov. Sedan kommer vi och gör en första städning i ditt hem. Är du nöjd med resultatet fortsätter vi enligt avtal. Det går också att boka in enstaka städningar. Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Hemstäd med RUT-avdrag

Om du är berättigad till RUT-avdraget drar vi av det direkt på din faktura. Om du utnyttjar RUT-avdraget betalar du bara 50 % av arbetskostnaden vid en flyttstädning. Vill du se hur mycket RUT du har rätt till kan du kolla det på Skatteverkets hemsida. Vi ser fram emot att hjälpa dig vid din flytt.