Flyttstäd

Komplett flytthjälp med full garanti

Släpp alla tankar på stress kring din flytt och fokusera istället helt på att bosätta dig i ditt nya hem. Vi på Atlas Servicetjänster erbjuder effektiv flytthjälp och följer noggrant Mäklarsamfundets rekommendationer med en fullständig garanti för vårt arbete. Vårt främsta mål är att säkerställa att du blir 100 % nöjd med din flytt.

Som en välrenommerad städfirma i Uppsalaområdet är det alltid våra kunders behov och önskemål som står i fokus. Vi utför ett stort antal flyttar varje år och har den erfarenhet och kompetens som krävs för att säkerställa en smidig och problemfri flytt. Med Atlas Servicetjänster kan du lita på att din flytt hanteras med professionalism och omsorg.

Effektiv och Snabb personal!

När du väljer oss gör vi hela processen enkel för dig. Vi samordnar med dig för att hitta ett passande datum och tar hand om allt som rör flytthjälpen. Om du planerar att dra nytta av RUT-avdraget hanterar vi det åt dig också. Vi har etablerade rutiner för säker hantering av nycklar och portkoder, vilket garanterar din trygghet och säkerhet med vår städfirma.

Ditt lugn och välbefinnande är vår högsta prioritet. Du kan tryggt lägga all din energi på att anpassa dig till ditt nya hem medan vi tar hand om att förbereda din gamla bostad för nästa boende. Hos oss på Atlas Servicetjänster kan du känna dig helt och hållet omhändertagen genom hela flyttprocessen.

Känn dig trygg med vår kvalitetsgaranti

Behöver du hjälp med att göra din flytt så smidig och enkel som möjligt? Då är Atlas Servicetjänsters Flytthjälptjänst här för dig! Vi är din pålitliga partner när det kommer till att hantera alla aspekter av din flytt, från början till slut.

Med vår Flytthjälptjänst kan du luta dig tillbaka och slappna av medan vi tar hand om allt det tråkiga och tidskrävande arbetet. Vårt erfarna team av professionella städare och flyttare är välutrustade för att hantera alla typer av flyttningar, oavsett om det handlar om en liten lägenhet, ett stort hus eller ett kontor.

Vi erbjuder skräddarsydda flyttlösningar som passar dina unika behov och önskemål. Oavsett om du behöver hjälp med packning, flyttstädning, eller både och, så kan vi skräddarsy en plan som passar dig perfekt.